Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
1:30'
Πικάντικο και αρωματικό σεβίτσε με φιλέτα από τσιπούρα
20'
Σεβίτσε γαρίδας σαν «σαγανάκι»
15'
Σεβίτσε σε 3 χυμούς εσπεριδοειδών, με λαβράκι, γαρίδες και αβοκάντο
15'
Σάντουιτς με τονοσαλάτα
20'
Σαρδέλες σεβίτσε
10'
Club sandwich με τονοσαλάτα και βασιλικό
20'
Λαβράκι μαριναρισμένο με λουίζα και εσπεριδοειδή
Ένα πιάτο που θα ετοιμάσετε με τη λογική του σεβίτσε μαρινάροντας το ψάρι σας για 2-3 ώρες.
20'
Ρολά καπνιστού σολομού με τυρί κρέμα
40'
Σολομός τσιπουράτος
10'
Μαριναρισμένος σολομός σε στιλ gravlax με μάραθο, κόλιανδρο και ούζο
25'
Λαβράκι σεβίτσε με αβοκάντο, αγγούρι, λάιμ και πιπεριές